Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Tuote: EX10021242

|

Malli: PROXUS 250P

MIG / MAG-hitsauskone - 270 A - synerginen pulssi - MMA

Tarjouksessa
1 549,00 € 1 999,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
3+
5%
1 471,55 €
5+
10%
1 394,10 €
10+
15%
1 316,65 €
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. keskiviikko 18. syyskuuta
Parhaan hinnan takuu
Avainominaisuudet
  • tehokas - 270 ampeeria MIG- ja MMA-hitsauksessa ja 100%: n toimintakerroin 160 ampeerilla
  • moderni - IGBT-invertteri ja helppo käsittely 2–4-tahtitoimintojen avulla
  • digitaalinen - synerginen pulssi optimaalisille ja automaattisesti säätyville hitsausparametreille
  • joustava – 300 mm:n hitsauslankakela 0,6 - 1,2 mm:n langoille
  • tarkka - elektrodihitsaus Hot Start- ja Anti Stick-toiminnoilla
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Jännite [V]
230
Langansyöttönopeus [m/min]
0.8mm - 2-22m/min | 1.0mm - 1.4-18.5m/min | 1.2mm - 1.4-10.7m/min
Tehokkuus [%]
85
Langan halkaisija [mm]
0.6/0.8/1.0/1.2
Kuormitusaikasuhde [%]
35%
Tehokerroin
0,7
Nimellistulovirta [A]
50
2T / 4T
Kyllä
Arc Force
Ei
Anti-Stick
Kyllä
Hot start
Kyllä
MMA-toiminto
Kyllä
Vedenjäähdytin
Ei
johdinlanka
Kyllä
Kaasumagneettiventtiili
Kyllä
MIG/MAG-kaapeli
3 m
Puikkokaapeli
3 m
Maadoituskaapeli
3 m
Lankakelan maks. halkaisija
300 mm
Mitat (PxLxK)
65 x 37 x 56 cm
Paino
37 kg
Paketin mitat (PxLxK)
75 x 49 x 66.5 cm
Lähetyspaino
42.4 kg

Toimituksen sisältö

  • MIG / MAG-hitsauskone PROXUS 250P
  • Letkupaketti MIG-polttimella (3 m)
  • Maadoituskaapeli kiinnikkeellä (3 m)
  • Käyttöohjeet

Tuotekuvaus

MIG / MAG-hitsauskone puikkohitsauksella

MIG / MAG-hitsauskone PROXUS 250P on varustettu tehokkaalla IGBT-invertteriteknologialla ja tarjoaa maksimaalista joustavuutta ja laatua. Hitsausvirta on portaattomasti säädettävissä 250 ampeeriin saakka, mikä takaa optimaaliset hitsaussaumat monenlaisissa hitsaustöissä. Synergia-toiminto auttaa säätämään parametrit optimaalisesti. MIG-hitsauskonetta voidaan täydentää puikkohitsaustoiminnolla, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää myös ulkona tuulisissa olosuhteissa.

Optimaaliset hitsausarvort taattu synergisen pulssitoiminnon avulla

LED-näytöllä varustetussa kirkkaassa ohjauspaneelissa näet aina kaikki hitsausparametrit ja voit hallita niitä. Löydät laajan valikoiman esiasetettuja asetuksia, joita voit käyttää hitsaustulosten optimaaliseen saavuttamiseen. Pulssitoimintoa käyttäessäsi joudut muuttamaan vain yhtä arvoa; siitä riippuvat arvot, kuten langansyöttönopeus, säädetään automaattisesti. Voit lisäksi valita kaksitahtisen tai nelitahtisen hitsauksen ja säätää niitää tarkasti. Hitsausmenetelmän valinta MIG / MAG, TIG Liftarc ja MMA välillä on yhtä helppoa.
Täydellä teholla MIG-hitsauskone saavuttaa 270 ampeeria. Näin vaikeitakin korjaus- ja kunnostustöitä voidaan hallita luotettavasti. Jos lasket hitsausvirran 160 ampeeriin voit hitsata keskeytyksettä. Hitsauslangalle on saatavilla suuri, halkaisijaltaan 300 mm:n kela, jotta voit työskennellä pidempään ilman vaihtoa. Voit käyttää 0,6 - 1,2 mm hitsauslankoja. 4-pyöräinen langansyöttö varmistaa, että hitsauslanka syötetään tasaisesti. Jos haluat hitsata ilman suojakaasua, voit käyttää myös umpilankaa (FLUX), johon suojakaasu on jo integroitu.
Hitsauskone on suunniteltu kaikenlaisen metallitöihin niin tuotannossa, työmailla kuin korjaamoissakin. MIG-hitsauksessa käytetään inerttikaasuja kuparille, magnesiumille ja muille raudattomille metalleille ja niiden seoksille; MAG-hitsaus aktiivisilla kaasuilla on ihanteellinen rakenneteräkselle, teräkselle ja suurimmalle osalle niiden seoksista.
Käyttämällä TIG-hitsauspoltinta ulkoisella kaasuliitännällä (ei sisälly toimitukseen) voit laajentaa tämän koneen toimintoja TIG-hitsauksella ja Liftarc-sytytyksellä. Sinun tarvitsee vain valita sopiva toiminto ohjauspaneelista.
TIG-hitsausta sovelletaan aina silloin, kun halutaan saada aikaan mahdollisimman siisti hitsaussauma, sillä sen yhteydessä ei juurikaan synny epäpuhtauksia ja hitsaussaumat ovat erityisen suoria ja teräviä. Hitsiin ei muodostu kuonaa eikä sitä siis tarvitse puhdistaa jälkeenpäin. Kipinöiden, roiskeiden ja avoliekin syntyminen on minimoitu.
Kompakti teknisen sisustuksen asennus vakaaseen metallikoteloon suojaa laitetta mekaanisilta vaurioilta. Tehokas tuuletin poistaa lämmön rungosta ihanteellisesti. Sen tehokas ilmankierto suojaa ylikuumenemiselta ja varmistaa siten laitteen pitkän käyttöiän.
Hitsaa puikolla ilman ylimääräistä suojakaasua ja työskentele joustavana
MMA-hitsausta käytetään ensisijaisesti raudalle tai kuparille ja seoksille, kuten valuraudalle tai teräkselle. Puikkohitsaukseen (MMA) ei tarvita lisäkaasua, jolloin hitsaus onnistuu hyvin myös ulkona ja jopa kovassa tuulessa. Optimaalisen hitsaustuloksen takaavat Hot-Start- ja Anti-Stick-toiminnot. Hot-Start-toiminto takaa hitsauksen alussa automaattisen ja hetkittäisesti korkeamman hitsausvirran, jotta hitsi kuumenee heti alussa optimaalisesti. Anti Stick-toiminto estää elektrodin ylikuumenemisen ja takertumisen hitsattavaan materiaaliin kytkemällä hitsausvirran pois päältä.

Arvostelut

Lajittele :
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme