Monikäyttöinen keittoasema borssille, fonduelle tai muille herkuille
Valmistatko lämpimiä keittoja ja kastikkeita ravintolassa, hotellikeittiössä tai kotona? Laadukas keittoasema Royal Cateringin ravintolalaitteista pitää niin keitot ja kastikkeet kuin sulatetun suklaan ja fonduenkin juuri oikeassa lämpötilassa.
Tarkka lämmönpito ravintoloissa, kahviloissa tai kanttiineissa
Keittoasema sisältää neljä pyöreää kattilaa 28 litran tilavuudella ja niihin sopivat kannet. Voit asettaa halutun lämpötilan väliltä 30 - 110 °C käyttämällä laitteen pohjassa olevia säätönuppeja. Laajan lämpötila-alueen ansiosta lämpöhaude soveltuu erinomaisesti myös fonduen valmistukseen tai suklaan sulattamiseen. Tällainen Bain Marie -lämpöhaude toimii luotettavasti teholla 2000 W. Lisäksi se toimii suljettuna järjestelmänä, eikä sitä tarvitse täyttää vedellä, kuten monet muut lämpöhauteet.
Sähkökäyttöinen keittopata on valmistettu elintarviketurvallisesta ruostumattomasta teräksestä. Laadukas materiaali on pitkäikäistä, kulutusta kestävää ja erityisen helppo puhdistaa. Lisäksi tämä kompakti keittokattila säästää tilaa yksinkertaisella muotoilullaan, joten se sopii helposti mihin tahansa keittiöön.