Trustpilot
(4) arvostelua

Tuote: EX10062542

|

Malli: MSW-WAX-C71500

Vahansulatin - sähkökäyttöinen - 6,5 l - 1 500 W

Uusi
99,00 €
Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
3+
5%
94,05 €
5+
10%
89,10 €
10+
15%
84,15 €
Ei varastossa
Parhaan hinnan takuu
MSW
Avainominaisuudet
  • monipuolinen – laajan lämpötila-alueen (30 - 110 °C) ansiosta voit sulattaa laitteella erilaisia vahatyyppejä
  • käyttäjäystävällinen – termostaatilla ja nopealla tyhjennyshanalla varustettu vahansulatuslaite on erittäin helppokäyttöinen, joten se sopii erinomaisesti niin ammattilaisten kuin vasta-alkajienkin tarpeisiin
  • tilava – 6,5 litran tilavuutensa ansiosta vahansulatin käsittelee suuren määrän raaka-aineita kerralla
  • helppohoitoinen – tarttumattomalla pinnoitteella varustettu säiliö ja nikkelöity hana voidaan puhdistaa vahajäämistä nopeasti ja helposti
  • turvallinen – sähkökäyttöinen vahasulatuslaite sisältää kuivakäyttö- ja ylikuumenemissuojan, joka kytkee laitteen automaattisesti pois päältä, jos sen lämpötila nousee liian korkeaksi
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Gandossi eilen

vahan sulattaja

Loistava tuote, tekee kynttilän tekemisestä todella helppoa, sulattaa vahan nopeasti ja pitää halutun lämpötilan, voin vain suositella!!

Tekniset tiedot

Materiaali
Ruostumaton teräs
Väri
Musta
Jännite [V]
220-240
Teho [W]
1500
Lämpötila-alue [°C]
30-110
Tilavuus
6.5 l
Ylikuumenemissuoja
Kyllä
Mitat (PxLxK)
28 x 26.5 x 37 cm
Paino
1.95 kg
Paketin mitat (PxLxK)
29 x 29 x 42 cm
Lähetyspaino
2.73 kg

Toimituksen sisältö

  • Vahansulatin MSW-WAX-C71500

Tuotekuvaus

Kynttilöiden valmistukseen sopiva vahansulatin 6,5 litran tilavuudella

Valmistatko kynttilöitä tai muita vahatuotteita? Siinä tapauksessa MSW:n sähkökäyttöinen vahansulatin on kuin tehty sinulle. Tehokas laite sulattaa vahan muutamassa minuutissa ja pitää sen luotettavasti oikeassa lämpötilassa, oli kyseessä sitten soijavaha, kookosvaha, mehiläisvaha tai parafiini. Laite on erityisen helppokäyttöinen, mikä tekee siitä ihanteellisen ammattimaisille kynttilänvalmistajille. Se sopii kuitenkin aivan yhtä hyvin myös kotikäyttöön tai pienten mehiläistilojen tarpeisiin.

MSW:n vahansulatuslaite nopeatoimisella tyhjennyshanalla

Vahasulattimella voit käsitellä nopeasti ja helposti 6,5 litraa vahaa kynttilöiden valmistusta varten. Kaada vain raaka-aine laitteen sisään, valitse sopiva lämpötila ja odota hetki. Laaja lämpötila-alue 30 - 110 °C mahdollistaa erilaisten vahatyyppien sulattamisen ja lämpimänä pitämisen. Tämä sulatuslaite, jossa on enimmäistäyttöasteen merkintä ja käytännöllinen tyhjennyshana, helpottaa ja nopeuttaa vahantuotantoasi. Korkealla 1 500 W:n teholla toimiva lämmityselementti saavuttaa nopeasti valitun lämpötilan ja sulattaa vahan. Kun haluttu koostumus on saavutettu, voit annostella haluamasi määrän vahaa tyhjennyshanan kautta. Nikkelöity hana ja tarttumattomalla pinnoitteella päällystetty säiliö takaavat, että vaha valuu hallitusti ulos. Tämä helpottaa tarkkojen määrien täyttämistä ilman roiskeita tai läikkymistä.
Tarttumaton pinnoite varmistaa myös, että vahansulatin on mutkaton puhdistaa käytön jälkeen. Näin voit helposti varastoida sen tai valmistella sen uutta vahaerää varten. Sulatuslaite pitää käyttölämpötilan vakiona ja estää siten raaka-aineen ylikuumenemisen tai palamisen. Kuivakäynti- ja ylikuumenemissuoja takaavat myös luotettavan turvallisuuden, sillä laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jos se kuumenee liikaa.

Arvostelut

5.0

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

eilen Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

vahan sulattaja

Loistava tuote, tekee kynttilän tekemisestä todella helppoa, sulattaa vahan nopeasti ja pitää halutun lämpötilan, voin vain suositella!!

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Hungary

Vahasulattaja.

Se on loistava tuote, olen iloinen, että valitsin tämän vahasulattajan. Se tekee kynttilöiden tekemisestä erittäin helppoa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

7 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Bulgaria

Tarpeeksi!

Olen erittäin tyytyväinen tähän laitteeseen! Se helpotti työtäni niin paljon! Sulattaa vahan nopeasti ja ylläpitää halutun lämpötilan. suosittelen!

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Romania

Erinomainen tuote. Erittäin tyytyväinen

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme