kestävä – tasapainoinen muotoilu ja valmistettu tukevasta alumiinista (anodisoitu)
hygieeninen – helppo puhdistaa sileän pinnan ansiosta
yksinkertainen – 32 x 32 cm suuri ja erittäin ohut lapiolevy liukuu täydellisesti pizzojen alla
ammattimainen – rei'itys estää ilman kertymisen taikinan alle, helpottaa ylimääräisen jauhon irtoamista pohjasta ja lisäksi pizza tarttuu vähemmän lapioon
Ammattimaiset pizzalapiot ravintoloihin, pizzerioihin, leipomoihin tai omiin luomuksiin
Gi.Metal:n pizzalapio on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön gastronomia-alan yrityksissä, kuten ruokaloissa, ravintoloissa, pizzerioissa, välipalabaareissa ja leipomoissa. Se sopii erinomaisesti kuitenkin myös yksityiskäyttöön grilli- tai perhejuhlissa.
Pitkä & kevyt: pizzalapio Gi.Metal:n ravintolalaitteista
Pizzalapio on helposti käsiteltävä 120 cm varrellaan, joka suojaa luotettavasti palovammoilta, kun lastaat leipää tai pizzaa kuumaan uuniin. Ohuella, mitoiltaan 32 x 32 cm olevalla lapiolevyllä pizzojen paistaminen sujuu ripeästi ja turvallisesti. Rei'itys estää ilman kertymisen taikinan alle, helpottaa ylimääräisen jauhon irtoamista pohjasta ja lisäksi pizza tarttuu vähemmän lapioon.
Pizzalapio on valmistettu alumiinista (anodisoitu), mikä tekee siitä erittäin helposti puhdistettavan ja pitkäikäisen. Pienen ominaispainon ja tukevan varren ansiosta käytännöllinen pizzalapio istuu aina hyvin käteen.
Arvostelut
Arvostelut
Lajittele :
Usein kysytyt kysymykset
Mistä materiaalista lapiolevy on valmistettu?
Lapiolevy on valmistettu alumiinista (anodisoitu).