Trustpilot
(1) arvostelu

Tuote: EX10250764

|

Malli: UNI_BG_02

Hiiligrilli savustimella - teräksinen - 2 säilytystasoa

Tarjouksessa
159,00 € 169,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
3+
5%
151,05 €
5+
10%
143,10 €
10+
15%
135,15 €
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. tiistai 17. syyskuuta
Parhaan hinnan takuu
Uniprodo
Avainominaisuudet
  • tukeva – grilli ja savustin kestävästä teräksestä, mikä tekee niistä erityisen pitkäikäisiä
  • helppohoitoinen – hiiligrilli on yksinkertainen puhdistaa ja varastoida
  • käytännöllinen – savustin, jossa on grilli, suuri ritilä alaosassa sekä kaksi kokoontaitettavaa säilytystasoa grillattaville ruoille, ruoanlaittovälineille jne.
  • tarkka – täsmällinen lämpötilan säätö integroidun lämpömittarin ja kahden ilmanvaihtoventtiilin ansiosta
  • siirrettävissä – 2 pyörän ansiosta grillivaunu on helppo kuljettaa haluttuun paikkaan
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Kim Jørgensen 2 kuukautta sitten

hieno lille-grilli

hieman huonompi kuin paras, tämä grilli on vaikea koota ja sarjasta puuttuu pultit ja mutterit, se näyttää kuvassa melko suurelta, mutta se ei ole kahdelle hengelle käytettäväksi, olemme kuitenkin tyytyväisiä kokoon, koska on vain kaksi henkilöä!

Tekniset tiedot

Materiaali
Jauhepäällystetty teräs
Väri
Mattamusta
Grillauspinta-ala [cm]
42 x 31.5
Pyörät
Kyllä
Akku-/paristokäyttöinen
Ei
Pyörien lukumäärä
2 Pc
Mitat (PxLxK)
50 x 109 x 94 cm
Paino
15.73 kg
Paketin mitat (PxLxK)
40 x 55.5 x 28 cm
Lähetyspaino
17.45 kg

Toimituksen sisältö

  • Grilli-savustin UNI_BG_02

Tuotekuvaus

Savusta, grillaa ja nauti parhaista aromeista: siirrettävä hiiligrilli savustimella

Pidätkö mehukkaista pihveistä, savustetuista grillivihanneksista ja tuoreesta valkosipulipatongista? Siinä tapauksessa Uniprodon savustusgrilli on kuin tehty sinua varten! Hiiligrillin avulla voit järjestää unohtumattomia grilli-iltoja sekä valmistaa maukkaita ja herkullisia ruokia. Piditpä sitten perinteisen hiiligrillin aromeista tai savun mausta, suljettavan kammion ansiosta voit kypsentää monenlaiset ruoat juuri oikein. Yksinkertainen käyttö ja monet kätevät toiminnot tekevät tästä mallista ihanteellisen grilliratkaisun kotipihaan. Aivan yhtä hyvin se kuitenkin sopii käytettäväksi retkellä, piknikillä, festareilla ja muissa vastaavissa ulkoilmatapahtumissa.

Tulisen tehokas: hiiligrilli-savustin Uniprodolta

Grillissä on 42 x 31,5 cm:n kokoinen grillauspinta-ala ja kehittynyt ilmanohjausjärjestelmä, jonka avulla voit säätää grillauslämpötilaa. Lisäksi savustimen kannessa on lämpömittari, jonka avulla voit kätevästi seurata sen kulloistakin lämpötilaa. Grillin sivuilta löydät venttiilit, jotka mahdollistavat optimaalisen ilmankierron. Sen etuosassa on puolestaan kampi, jonka avulla voit säätää ritilän korkeutta ja siten ruokiin kohdistuvaa lämpötilaa.
Jos grillaat usein, monipuoliset välineet ovat kaiken A ja O. Voitkin asettaa kaikki tarvikkeesi grillin sivuilla sijaitseville kahdelle säilytystasolle. Olipa kyse grillipihdeistä, alumiinifoliosta, astioista tai herkullisista grillivartaista, tasot tarjoavat riittävästi tilaa kaikille tärkeille välineille. Grillin alaosassa on myös reilusti tilaa hiilten, sytykkeiden ja vastaavien tarvikkeiden säilytystä varten. Lisäksi BBQ-grillissä on suuri luukku, jonka voit avata ja sulkea leveän kahvan avulla. Näin pääset helposti käsiksi grilliritilään, ja asetat grillattavat ruoat kuumien hiilten päälle. Vaihtoehtoisesti voit myös sulkea luukun, jolloin herkulliset savuaromit pysyvät grillin sisällä ja tarttuvat ruokiin.

Helppo koota ja puhdistaa

Grilli-savustin-yhdistelmä on todella helppo puhdistaa. Malli on valmistettu kestävästä teräksestä. Materiaali on helppo puhdistaa ja takaa grillin vakauden. Tämä BBQ-grilli sopii käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Jos kuitenkin haluat varastoida sen talven ajaksi, kaksi suurta pyörää auttaa sinua kuljettamaan sen mukavasti haluttuun säilytyspaikkaan.

Arvostelut

4.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Denmark

hieno lille-grilli

hieman huonompi kuin paras, tämä grilli on vaikea koota ja sarjasta puuttuu pultit ja mutterit, se näyttää kuvassa melko suurelta, mutta se ei ole kahdelle hengelle käytettäväksi, olemme kuitenkin tyytyväisiä kokoon, koska on vain kaksi henkilöä!

Näytä alkuperäinen arvostelu
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme