Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Tuote: EX20050436

|

Malli: TURBOCLEAN MINI

Kakkoslaatu Johdoton märkä-kuivaimuri - 150 W - 10 l

Tarjouksessa
Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteemme ovat yleensä kunnostettuja asiakaspalautuksia tai entisiä esittelykappaleita. Tuotteissa saattaa olla kosmeettisia vaurioita, mutta ne ovat teknisesti virheettömiä. Kuten tavallista, tarjoamme myös tässä tapauksessa normaalin palautusoikeuden ja takuun.
52,00 € 65,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
3+
5%
49,40 €
5+
10%
46,80 €
10+
15%
44,20 €
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. tiistai 1. lokakuuta
Parhaan hinnan takuu
ulsonix
Avainominaisuudet
  • Joustava - johdoton märkä- ja kuivaimuri, jonka kapasiteetti on 10 l ja tehokas akku, jonka toiminta-aika on 14 minuuttia ja latausaika 1,2 tuntia
  • mobiili - kompakti muotoilu, kevyt, tukeva kantokahva ja neljä 4 pyörää, joiden halkaisija on 40 mm
  • tehokas - harjaton moottori 150 W ja 10,5 kPa perusteelliseen puhdistukseen
  • luotettava - HEPA- ja sienisuodattimen yhdistelmä vangitsee pienimmätkin hiukkaset
  • Monipuolinen – käytössä märkä- ja kuivakäytön sekä kahden tehotason ansiosta
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
ABS
PVC
PP
Teräs
Väri
Musta
Keltainen
Jännite [V]
230
Teho [W]
150
Ilmavirta [l/min]
1860
Toiminta-aika
14 min
Teleskooppiputken pituus [cm]
43-168
IP-suojausluokka
IPX4
Pyörät
Kyllä
Puhallin
Kyllä
Kantokahva
Kyllä
Suodatin mukana
Kyllä
Tilavuus
10 l
Tyhjiön arvo
10.5 kPa
Imuletkun pituus
1.68 m
Mitat (PxLxK)
40 x 26 x 26 cm
Paino
4.2 kg
Paketin mitat (PxLxK)
44 x 32 x 28 cm
Lähetyspaino
5.2 kg

Toimituksen sisältö

  • märkä ja kuiva pölynimuri TURBOCLEAN MINI
  • teleskooppiputki
  • Rakotyökalu
  • Sivellin
  • Akku + sovitin
  • HEPA-suodatin + sienisuodatin
  • 4 pyörää

Tuotekuvaus

Monipuolinen ja kestävä: ulsonixin johdoton märkä-kuivaimuri

Piivositpa sitten auton, viemärin tyhjennyksen tai veden imemisen tukkeutuneesta astianpesukoneesta: Ulsonixin johdoton märkä- ja kuivaimuri auttaa sinua lähes kaikissa kodin, autotallin tai työpajan haasteissa. Voiman pieni ihme tekee vaikutuksen pienellä kokollaan, kestävillä suorituskykyarvoillaan ja parhailla puhdistustuloksilla.

Löydät älykkäät puhdistuslaitteet Ulsonixin teollisuustarvikkeista!

Johdoton teollisuuspölynimuri tarjoaa suuren kapasiteetin 10 l kätevistä mitoistaan huolimatta. Tehokas akku tarjoaa 14 minuutin tehokkaan käyttöajan vain 70 minuutin latauksen jälkeen. Hiiliharjaton moottori takaa pidemmän käyttöiän ja kompaktimman rakenteen, mutta myös tehokkaan 150 W:n tehon, joka tuottaa ilmavirran 1860 l/min imuteholla 10,5 kPa. Langattoman märkäpölynimurin suoritusarvot eivät ole millään tavalla huonompia kuin johdolliset mallit. 

Voit säätää joustavan letkun pituuden välillä 0,42–1,68 m, jotta käsittely on mukavaa. Tällä tavalla pääset vaivattomasti kulmiin tai vaikeapääsyisiin alueisiin. 20 cm pitkällä rakosuuttimella ja kolmiomaisella harjalla sinulla on kaksi vaihdettavaa lisäosaa, joiden avulla voit suorittaa kaikki yleiset puhdistustyöt parhailla tuloksilla. Olet yhtä joustava asetettaessa imutehoa, jota varten sinulla on kaksi tasoa.

Märkä- ja kuivaimurissa on kehittynyt suodatinjärjestelmä, joka koostuu HEPA-suodattimesta ja ylimääräisestä sienisuodattimesta. Samalla kun tämä kerää suurempia likahiukkasia, HEPA-suodattimen hieno rakenne vapauttaa ilmasta pienimmistä suspendoituneista hiukkasista, kuten siitepölystä, hienosta pölystä tai punkinmunista. Samalla voit helposti puhdistaa suodattimen siveltimellä tai siveltimellä ja näin säilyttää teollisuuspölynimurin puhdistuskyvyn pitkään.

Teollisuuspölynimuri on kompaktin kokonsa ja pienen, vain 4.2 kg:n painonsa ansiosta ihanteellinen liikkuvaan käyttöön ja pölyttömään työskentelyyn porien tai muiden laitteiden kanssa. Voit joko kantaa teollisuuspölynimuria tukevasta kahvasta tai vetää sen takanasi neljällä tasaisesti pyörivällä pyörällä, joiden halkaisija on 40 mm.

Ulsonixin johdottomalla märkä- ja kuivaimurilla valitset korkealaatuisen tuotteen. Tarkan työn ja kestävien materiaalien lisäksi vedenpitävä rakenne (IPX4) varmistaa turvallisuuden ja suojaa luotettavasti akkupölynimurin sisäosia. Samalla harjaton moottori toimii tehokkaammin kuin klassiset yleismoottorit, koska hiiliharjojen puute moottorin sisällä ei aiheuta ylimääräistä kitkaa tai tarpeetonta lämpöä. Pitkä akun käyttöikä, huoltovapaa käyttö ja pitkä käyttöikä ovat niihin liittyviä etuja.

Arvostelut

Lajittele :
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme