Vakuumikonesetti, 4 vakuumipussirullaa - leveydet 15 - 30 cm - ruostumaton teräs/ABS 32 cm
Pidennä elintarvikkeidesi säilymisaikaa pakkaamalla ne ilmatiiviisti kalvoon vakuumikoneella RCVG-32E. Settiin RCVG-SET3 kuuluu neljä erikokoista vakuumipussirullaa, joista voit loihtia tarkalleen sopivia pakkauksia erimuotoisille elintarvikkeille tai esineille.
Tyhjiöpakatut vihannekset, liha ja kastikkeet pysyvät tuoreina erittäin pitkään makunsa säilyttäen. Näin voit luoda varaston maukkaita raaka-aineita, joista sinun on helppo valmistaa herkullisia aterioita ravintolassa, hotellissa tai pitopalvelutilaisuuksissa. Tyhjiöpakatut elintarvikkeet, mutta myös muut tuotteet, kuten kosmetiikka tai elektroniikkakomponentit voidaan lisäksi säilyttää tilaa säästävästi ja suojassa pölyltä ja lialta.
Vakuumikoneen runko on ABS-muovilla pinnoitettua ruostumatonta terästä ja kone täyttää näin mitä tiukimmat vaatimukset hygienian suhteen. Royal Cateringin vakuumikone RCVG-32E imee kaiken ilman pois säilytettävän tuotteen sisältävästä muovipussista. Pussin sulkumekanismi suojaa sitä luotettavasti vaurioilta eikä päästä ilmaa pussin sisälle.
Vakuumikoneella tyhjiöpakatut elintarvikkeet soveltuvat varastointiin tai pakastukseen ja myös erityisen hyvin sous vide -täsmäkypsennykseen. Tällä menetelmällä vakuumipakattuja elintarvikkeita kypsennetään jopa seitsemän tunnin ajan verrattain alhaisessa 55 - 60 °C:n lämpötilassa. Lämpötila jakautuu aina tasaisesti ja ruoka säilyttää kaikki ravintoaineensa ja ennen kaikkea hyvän makunsa.
Pakkauspussin koko on yksilöllisesti säädettävissä. Sen leveys voi olla enintään 32 cm, mutta pussin pituus on vapaasti valittavissa. Vakumoinnin jälkeen pussin suuaukko suljetaan 3 mm leveällä saumalla. Elintarvikkeet säilyvät ilmattomassa pussissa hyvin, sillä hapen puuttuminen estää pilaantumisen ja sienien sekä bakteerien kasvun. Pussin sisältö säilyy tuoreena jopa kuukausien ajan.
Laitteessa on käytännöllinen rullalokero, jossa voit säilyttää pakkauskalvoa. Voit leikata kalvon haluamaasi pituuteen tyhjiöpakkaamista varten. Vakuumikoneessa on LED-merkkivalot ja digitaalinen kosketusnäyttö, jonka käyttäminen on intuitiivisen helppoa. Näin saavutat tarkat ja aina toistettavissa olevat lopputulokset. Vakuumikoneessa on monia toimintoja, joilla saat tuotteet pakattua turvallisesti:
- Vakumointitoiminto tuottaa tyhjiön ja sulkee pakkauksen yhdessä työvaiheessa
- Peruutustoiminto keskeyttää vakumoinnin tarvittaessa
- Nopeustoiminto säätää vakumointinopeuden.
- Säiliötoiminto vakumoi ulkoisen säiliön letkun avulla
- Ruokatoiminnolla tyhjiöintiprosessi mukautetaan kuiviin tai märkiin elintarvikkeeseen
- Pulssitoiminnossa asetukset, kuten vakumointipaineen ja -keston säätö, tehdään yksilöllisesti
- Sulkemistoimintoa käytetään, jos koneella halutaan vain sulkea pakkauskalvo
Rullat ovat aina 600 cm pitkiä ja 15 - 30 cm leveitä. Voit leikata kuvioidun kalvon tuotetta vastaavaan pituuteen. Haluatpa pakata pitkän ankeriaan tai muutamia papuja, vakuumipussin voi aina leikata tarvittavaan pituuteen eikä hukkapaloja synny. Leikattu kalvo on aluksi putki, josta syntyy pussi, kun sen päät saumataan vakuumikoneella.
Vakuumipussi on valmistettu kuvioidusta kalvosta, joka on 105 μm paksua ja erityisen pitkäikäistä ja repäisylujaa. Pussimateriaalilla on erityisesti kehitetty mikrorakenne, joka takaa nopean vakumoinnin ja paremman suljettavuuden. Toimitus sisältää neljä rullaa (yksi rulla jokaista kokoa: 600 x 15 cm, 600 x 20 cm, 600 x 25 cm, 600 x 30 cm) eli saat käyttöösi yhteensä 24 metriä kalvoa tyhjiöpakkaamista varten.
Pussien PA/PE-kalvon tuotantoprosessi on jatkuvan valvonnan alainen. Kalvo soveltuu elintarvikekäyttöön eikä sisällä haitallista bisfenoli-A:ta (BPA). Pussit voi puhdistaa käytön jälkeen ja käyttää uudelleen. Jos et käytä pussin koko sisältöä kerralla, voit myös sulkea sen uudelleen ilmatiiviisti. Tiiviisti suljettuja pusseja voi pakastaa tai käyttää sous vide -täsmäkypsennykseen vesihauteessa. Ne sopivat myös kuumennukseen mikroaaltouunissa.