Suojaa elintarvikkeitasi ja pidennä niiden säilyvyyttä RCVG-32E vakuumikoneella. Liha, vihannekset, yrtit sekä keitot säilyvät ilmatiiviisti ja muodostavat perustan, jonka avulla voit valmistaa herkullisia aterioita ravintolassa, hotellissa tai pitopalvelutilaisuuksissa. Lisäksi tyhjiöpakatut elintarvikkeet, kuten myös kosmetiikkatuotteet sekä pienet elektroniikkakomponentit voidaan säilyttää tilaasäästävästi ja suojassa pölyltä ja lialta.
Royal Cateringin RCVG-32E vakuumikone imee ilman täydellisesti pois muovipussista, johon tavara on sijoitettu. Lukitusmekanismi takaa sen, ettei pussi vahingoitu ja täyty ilmalla. Pussin koko voidaan valita tarpeen mukaan jopa 32 cm levyiseksi. Kun tyhjiö on saavutettu suljetaan pussin avoin suu 3 mm levyisellä saumalla. Täten elintarvikkeiden hapettumisesta johtuva pilaantumisprosessi sekä sienien ja bakteerien muodostuminen voidaan ehkäistä. Elintarvikkeet säilyvät pidempään tuoreina ja pakastettaessa ne säilyvät jopa kuukausia.
Vakuumikoneen kuori on ruostumatonta terästä ja ABS-pinnoitettu, jolloin se täyttää hygieniavaatimukset. Laitteessa on kätevä rullalaatikko, jossa voit säilyttää vakuumifoliorullia ja leikata niistä sopivan kokoisia pusseja. Vakuumikoneessa on digitaalinen LED-näyttö kosketusohjauksella, jota on helppo käyttää ja joka mahdollistaa tarkan ja toistettavan lopputuloksen.
Vakuumikoneessa on monipuolisia toimintoja, joilla voit pakata tavarasi varmasti. Vakuum-toiminnolla tavaran vakumointi ja saumaus tapahtuu automaattisesti yhdellä kertaa. Tarvittaessa vakuumiprosessin voi pysäyttää napin painalluksella. Speed-toiminnolla voit valita hitaan ja nopean vakumoinnin väliltä. Canister-toiminnolla voit vakumoida koneeseen letkulla liitetyn astian.
Food-toiminto sallii vakumointiprosessin sovittamisen sekä kuiville että märille elintarvikkeille. Esiasetetut vakumointinopeus ja saumauslämpötila ovat tällöin sopivia kyseiselle elintarvikkeelle. Pulssi-toiminto sallii vakumoinnin asetusten säädön manuaalisesti, kun vakuumiaika sekä paine voidaan säätää individuaalisesti. Tämä on erityisesti paineherkkien elintarvikkeiden tai tavaroiden vakumoinnissa suuri etu. Tämän jälkeen Seal-toiminto sulkee vakuumipussin tiiviisti.
Ilmatiiviisti pakatut elintarvikkeet voidaan säilytyksen ja pakastuksen lisäksi myös kypsentää kätevästi hellävaraisella sous vide -menetelmällä. Tässä ilmatiiviisti pakatut elintarvikkeen keitetään jopa seitsemän tunnin ajan matalassa lämpötilassa 55-60 °C:ssa. Tämä tasainen keittomenetelmä säilyttää kaikki ruuan sisältävät ravintoaineet ja täyden maun.