Pizza, pasta & Co. taikinakoneella Royal Cateringin ravintolatarpeista
Monipuolisen sekoittimen avulla uuvuttava ja aikaa vievä vatkaaminen ja suurten taikinamäärien vaivaaminen on menneisyyttä. Lisäksi koneella valmistettu taikina on paljon hygieenisempi verrattuna käsin vaivattuun taikinaan, mikä on kaiken lisäksi fyysisesti raskasta. Ajastinasetuksesta riippuen taikinan vaivaus kestää 0 - 30 min. Tämän avulla voit valmistaa herkullisia pizzoja liukuhihnatyönä jopa kiireisen lounasaikaan, jottei kukaan vieras lähde nälkäisenä kotiin tai palaa takaisin toimistoon.
Näin helposti se käy: kallista kiinteän sekoituskoukun suojaritilä ylöspäin ja laita aineet pysyvästi asennettuun kulhoon, jonka halkaisija on 40 cm. Suureen, 32 litran kulhoon voidaan lisätä 25 kg jauhoja. Kevyt taikina, joka on valmistettu jauhoista, hiivasta, suolasta, vedestä ja öljystä, on valmis 10–12 minuutin kuluttua. 1 100 W moottorin ansiosta tehokas vaivauskone pystyy työstämääm jopa 88 kg taikinaa tunnissa. Jopa raskaat taikinat, joissa on paljon sokeria ja voita, eivät ole ongelma taikinasekoittimelle.
Kätevää: suojaritilän ansiosta lisäaineosia voidaan lisätä sekoitusprosessin aikana ilman taikinakoneen sammuttamista. Heti kun taikina on valmis ja poistettu, puhdista kulho, taikinakoukku, taikinamurskain ja suojaritilä. Nämä korkealaatuisesta ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit ovat yhtä helppoja puhdistaa kuin teräksestä tehdyn laitteen kotelo. Vankka taikinakone seisoo tukevasti neljällä muovisella rullapyörällä, joista kahdessa on seisontajarru. Konetta voidaan myös helposti kuljettaa pyöriensä ansiosta.