Suklaan on oltava täydellisesti lohkeavaa, kiiltävää ja suussa sulavaa. Royal Cateringin suklaan temperointilaitteella valmistelet raaka-ainemassan optimaalisesti suklaaherkkuja varten. Temperoitu suklaa on jäähdyttyään kauniin kiiltävää ja sillä on täydellinen koostumus. Tämä helppokäyttöinen sulatuslaite ei saisi puuttua yhdeltäkään suklaan valmistajalta tai kondiittorilta.
Temperointilaite suussa sulavan suklaamassan kuumennukseen ja sekoitukseen
Temperointilaitteen selkeä muotoilu tekee työskentelyn mukavaksi. Voit näppärästi valita suuresta käyttöpaneelista haluamasi sekoitusnopeuden ja lämpötilan. Voit sulattaa ja temperoida kaikkia suklaalaatuja enintään 110 °C:n lämpötilassa. Laite sekoittaa massaa jatkuvasti, minkä ansiosta siitä tulee pehmeää ja sen lämpötila on kauttaaltaan tasainen. Voit johtaa sulan massan laitteen poistoaukosta suoraan suklaa- tai konvehtimuotteihin jäähtymään.
Kompaktin kokonsa ansiosta tämä laite löytää paikkansa kaikilta työtasoilta. Kumitassut pitävät laitteen tukevasti paikallaan alustaa naarmuttamatta.