Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Tuote: EX18000477

|

Malli: RCRO-870-SET-1

Savustin vakuumikoneella - 70 L - 200 foliopussia - 2 grilliharjaa

1 779,00 €
Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
Saatavilla pian
Parhaan hinnan takuu
Royal Catering
Avainominaisuudet
  • tilava - 70 l tilavuus, neljä ritilää ja kymmenen koukkua suurten liha-, kala-, makkara- tai vihannesmäärien savustukseen
  • säädettävä - 30-110°C lämpötila-alue mahdollistaa kylmä-, lämmin-, ja kuumasavustuksen
  • monipuolinen - elintarvikkeiden, nesteiden, kosmetiikan, lääkkeiden, elektroniikan jne. ilmatiiviiseen ja turvalliseen pakkaamiseen
  • tehokas - 900 W ja 20 m3/ h imuteho
  • vakaa - 200 repäisykestävää pussia (30 x 20 cm) sopii myös sous vide -kokkaamiseen niiden lämmönkestävyyden ansiosta
  • puhdas - kaksi grilliharjaa: yksi 3-puolinen harja (16,5 cm), yksi kolmella samansuuntaisella spiraalilla (7 cm)
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

BLACK FRIDAY -ALENNUKSET VOIMASSA

0
pv
:
0
t
:
0
min
:
0
s

Samankaltaiset kategoriat

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • Savustin RCRO-870
  • Savuputki
  • 4 ritilää
  • ValumisAstia rasvaa varten (viemäriaukolla)
  • Keräysastia tuhkaa varten
  • Astia rasvaa varten
  • Tulipesä
  • Säädin lämpötilalle ajastimella
  • Käyttöohjeet
  • Vakuumikone MSW-VPM-900K
  • Vaahtomuovialusta
  • 10 foliopussia
  • Varaosat (tiiviste, öljy, 2 silikonialustaa, 2 metallihihnaa)
  • Huoltotarvikkeet
  • Kirjaimet / numerot koodausta varten
  • Käyttöohjeet
  • 200 vakuumipussia RCVB-20X30-200
  • Grilliharja RCCB-3
  • Grilliharja RCCB-4

Tuotekuvaus

Herkullisten savuaromien säilyttäminen savustimen ja vakuumikoneen kera

Royal Cateringin, uuniasiantuntijoiden savustusuuni RCRO-870 antaa lihalle, kalalle ja makkaralle ainutlaatuisen herkullisen savuaromin. Tämän 1000 Watin savustimen lämpötila voidaan helposti säätää lämpötilasäätimestä 30 - 110 °C välille. Laaja lämpötila-alue sallii sekä kylmä-, lämmin- että kuumasavustuksen. Ulkolämpömittarin ansiosta voit pitää sisälämpötilaa aina silmällä.

Ammattimaiset ruoanlaittovälineet Royal Cateringin pitopalvelutarvikkeista

70 litran savustimessa tulipesän yläpuolella on neljä ritilää ja 10 koukkua, joihin voit ripustaa ruoat. Voit säätää savustusprosessin ajastimella 0 - 120 minuutin välille. Saat voimakkaamman maun yksinkertaisesti toistamalla tämän prosessin tai säätämällä savupiippua eri tavalla. Savustimen käyttö vain kahdella kiertonupilla ja pääkytkimellä sekä hygieenisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun rakenteen puhdistaminen ovat naurettavan helppoa. Valumisastia kerää ulos pääsevää rasvaa, joka valuu sen alla olevaan kulhoon.
Mukana toimitetut kaksi grilliharjaa takaavat vaivattoman puhtaana pidon: RCCB-3 -harja koostuu 7 cm: n pituisesta harjapäästä, jossa on kolme yhdensuuntaista harjasriviä suurille alueille. RCCB-4 -harja, joka on valmistettu 16,5 cm pitkästä kaarevasta spiraalista, on ihanteellinen ahtaissa tiloissa, kuten grillin ritilöillä. Harjalla, pienellä määrällä vettä sekä puhdistusainetta saat ritilät nopeasti loistamaan.
Säilytä kotitekoisia savustettuja ruokia pitkään kompaktilla MSW-VPM-900K-vakuumikoneella. Kone sulkee elintarvike-, neste-, lääke-, elektroniikka- ja monet muut pakkaukset ilmatiiviisti ja varmasti. Ilmatiiviisti pakattu ruoka ei pääse hapettumaan ilman kautta - bakteereilla ja pienitiöillä ei ole siis pienintäkään mahdollisuutta! Tällä tavoin tuotteet pysyvät tuoreina, mutta säilyttävät myös maut ja aromit. 900 W:n teho mahdollistaa 20 m³/h:n imutehon. 44 x 44,5 x 6,5 cm:n vakuumikammiossa voit sulkea useita pieniä tuotteita samanaikaisesti vakuumiin vain 0-99 sekunnissa. Käytännön koodaustoiminnon avulla voit merkitä pussit kirjaimilla ja numeroilla, jotta tiedät aina tarkalleen, mitä ne sisältävät.
Tämä sarja sisältää 200 repäisynkestävää 30x20 cm:n RCVB-20X30-200 vakuumipussia, jotta voit aloittaa varastoimisen välittömästi. Kuumuutta kestävien vakuumipussien sisältö voidaan pakastaa, lämmittää uudelleen tai yhtä hyvin vaikka keittää Sous-Vide-menetelmällä hellävaraisesti. Hyvää ruokahalua!

Arvostelut

Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Voiko tässä savustimessa myös kylmäsavustaa?

Kyllä, 70 litran sisätilaa ei tarvitse lämmittää, joten kylmäsavustusta voidaan käyttää noin 30 ° C lämpötilassa.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme