Sähköllä toimivassa haudutuspadassa keitot, pataruuat ja kastikkeet pysyvät pitkän ajan optimaalisessa lämpötilassa ja siinä niiden tarjolle asettelu toteutuu täydellisesti. Royal Cateringin ravintolalaitevalikoimaan kuuluva painava keittopata ja sen sisäkattila ovat ruostumatonta terästä ja pata sopii ajattomalla muotoilullaan ravintoloihin, on täydellinen noutopöytiin tai pitopalvelutilaisuuksiin, mutta miksipä se ei toimisi myös yksityisessä käytössä mukavana tapana tarjota ruokaa juhlavieraille.
Haihdutuspatassa ei ruoka pala pohjaan
Sähköllä toimiva haudutuspata sopii 400 watin tehollaan ja 10 litran tilavuudellaan täydellisesti pitämään keitot, kastikkeet ja kuumat juomat luotettavasti halutussa lämpötilassa, joka voidaan säätää täysin automaattisella termostaatilla portaattomasti välille 35 - 80 °C. Konvenktion avulla ruuat pysyvät hellävaraisesti lämpiminä vesihauteessa, ilman että ne palavat pohjaan. Pata lämpenee vain hieman ulkopinnaltaan, joten se on käyttöturvallinen.
Padan ulkokattila, 10 litran irrotettava sisäkattila sekä kansi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Täten pata on hygieenisyytensä lisäksi myös erittäin helppo puhdistaa, vankka ja korroosionkestävä sekä pitkäikäinen. 10 litran haudutuspata on myös monen vuoden käytön jälkeen moitteeton ja sillä ruokien tarjoilu on mitä miellyttävämpää. Kannessa on Cool-Touch-kahva ja sen voi avata joko kippaamalla taakse tai sijoittaa koristeellisesti padan sivulle.
Sähkökäyttöinen, ammattimainen haudutuspata on erittäin joustava. Sitä ei tarvitse sijoittaa kiinteästi mihinkään, vaan pienen painonsa ja irrotettavan sisäkattilansa ansiosta se sopii ongelmattomasti liikkuvaan käyttöön. Liukumattomat kumitassut antavat tukevan pidon ja suojaavat lisäksi työalustaa naarmuilta ja muilta vaurioilta.