Pastaleikkuri tuoretta, perinteistä pastaa varten, kuten Italiassa
Yksinkertaisimmat asiat ovat parhaita - ja samalla myös vaikeimpia. Sama pätee todella hyvään pastaan, johon tarvitaan jauhojen lisäksi vain vettä, öljyä ja suolaa. Jotta taikina omaisi kuitenkin täydellisen koostumuksen ja olisi tasaisesti leikattua, tarvitset hieman kokemusta ja paljon taidokkuutta - tai sitten RCAK-50-pastakoneen, jolla on helppo valssata ja leikata lasagnelevyjä, fettuccinea ja spagettia. Kolmiosainen järjestelmä täydentää ihanteellisesti Royal Cateringin RCPM-7,1D- ja RCPM-7,1C-planeettasekoittimia ja tekee tuorepastasta yksinkertaisen mutta herkullisen vakiovarusteen ruokapöytääsi tai pitopalveluyritykseesi ilman sen suurempia investointeja.
Lasagnetela toimii hyvin suunnitellun pastaleikkurin perustana. Sillä voidaan valssata taikinasta 1-8 mm paksuja lasagnelevyjä. Myös muut taikinapohjaiset ruokalajit, kuten taikinanyytit tai piiraat voidaan valmistaa kätevästi tällä lisälaitteella. Jos lasagnetela yhdistetään jompaankumpaan kahdesta leikkurista, saadaan täydellisesti leikattua fettuccinea tai spagettia - italialaisten suosikkipastaa.
Haluatpa valmistaa raviolia tai nauhapastaa: pastaleikkurin käyttö on hyvin yksinkertaista. Niiden kiinnitys RCPM-7,1D- ja RCPM-7,1C-planettasekoittimiin käy intuitiivisesti ja näppärästi. Sileä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pinta takaa nopean ja hygieenisen puhdistuksen. Jauho- ja taikinajäämät voidaan poistaa lämpimällä vedellä ja miedolla puhdistusaineella. Sen jälkeen pastaleikkuria voidaan säilyttää tilaa säästävästi.