Lihamylly ruostumatonta terästä - kaksisuuntainen - 140 kg/h - ECO
Royal Cateringin lihamylly RCFW 140-850ECO on käytännöllinen ja helppokäyttöinen laite elintarvikkeiden valmistamiseen. Se sopii niin kotikäyttöön kuin myös vaativampaan ammattikäyttöön kuten teurastamoihin tai ravintoloihin.
Suorituskykyinen 850 W moottori takaa hienontamisen onnistumisen vaivatta. Lihamylly jauhaa jopa 140 kiloa tunnissa käyttäen vain kohtuudella energiaa. Tuuletusaukko laitteen sivulla huolehtii siitä, ettei se pääse ylikuumenemaan kovassakaan käytössä.
Royal Cateringin elektorinen lihamylly RCFW 140-850ECO erottuu edukseen kestävyytensä ja huolellisen valmistuksen takia. Kuori ja rakenneosat ovat ruostumatonta terästä ja siten paljon kestävämpia kuin muista teräslaaduista valmistetut tuotteet.
Lisävarusteet sopivat monipuoliseen käyttöön kuten hampurilaisten, makkaroiden tai muiden lihajalosteiden valmistamiseen. Lisäksi ne käyvät monien muiden elintarvikkeiden kuten tomaattien, nuudeleiden, chilin palkojen tai kuivattujen hedelmien jauhamiseen. Suuri säiliö lihalle ja muovinen työntölasta helpottavat työskentelemistä. Elintarvikkeet voi puristaa yhteen. Mukana tulevien suutinten avulla on helppo valmistaa makkaroita.
Liha liikkuu jokaisella kierroksella tehokkaasti syöttöruuvin myötä terien leikattavaksi puristuen lopulta reikälevyn läpi ulos. Halkaisijaltaan 6 ja 8 mm kokoisista rei`istä tulee ulos tasaisesti hienonnettua massaa, jota voi työstää erinomaisesti.
Laitteen voi käynnistää pidemmäksi aikaa kääntämällä säätönuppi asentoon 1, mutta siinä on lisäksi kaksisuuntainen moottori, jonka avulla saa juuttuneet elintarvikkeiden tähteet paremmin pois. Konetta ei täydy siis purkaa, jos se menee jumiin. Tämä säästää aikaa ja rahaa.
Lihamylly on helppo koota ja puhdistaa sen hyvän suunnittelun takia. Näin elintarvikkeiden käsittelyssä tärkeiden hygieniamääräysten noudattaminen onnistuu helposti. Lihamyllyn puhdistamiseen ja hoitamiseen soveltuvia tuotteita on myös helppo löytää. Se seisoo tukevasti paikoillaan kumijalkojen ansiosta.