Leikkauskone tasaisille lihasuikaleille
Lihaleikkuri on rakenteeltaan yhtä yksinkertainen kuin tehokas. Kestävästä ja elintarviketurvallisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo täyttää kaikki ravintola-alan hygienianormit ja tarjoaa tarvittavan vakauden suurten lihamäärien käsittelyyn. Leikattavien elintarvikkeiden suuri laskutila yksinkertaistaa lihapalojen käsittelyä. Ne syötetään suojakannellisen aukon läpi pyöriviin teriin, jotka vetävät lihan laitteeseen 96 r/min nopeudella ja leikkaavat sen tasaisiksi suikaleiksi. Terien alle on hyvä sijoittaa astia, johon leikattu liha kätevästi putoaa.
Lihaleikkurin leikkausyksikkö on koneen sisällä. Terien kiinteä leikkausleveys takaa lihan tasaisen käsittelyn. Voit käyttää 3, 4 tai 5 mm teräleveyksiä, joita Royal Catering tarjoaa laitteelle. Tasaisesti järjestetyt terät sisältävät leikkuurullat sijaitsevat vankassa teräsrungossa, joka työnnetään kokonaan lihaleikkuriin. Siellä kone pyörittää leikkuuyksikköä ja leikkaa jatkuvasti koneeseen syötettyjä lihaviipaleita.
Leikkuurullien vaihto on erittäin turvallista. Moottori sammuu automaattisesti heti, kun kohotat täyttöaukon kantta. Tämä estää terien vaihdossa ja käytön aikana tapahtuvan loukkaantumisen. Lihaleikkurin pohjassa on neljä kumitassua, jotka vähentävät tärinää, takaavat miellyttävän työskentelyn ja tarjoavat vakaan jalustan.
Halusitpa sitten leikata sianlihaa, kanaa tai naudanlihaa, lihaleikkurilla se onnistuu, kunhan siihen syöttämäsi liha ei sisällä luita. Näin leikkuri voi toimia häiriöittä ja saavutat sillä parhaat mahdolliset leikkaustulokset.