Royal Cateringin lämpöhaude pitää monenlaiset ruoat oikeassa tarjoilulämpötilassa pitkän aikaa. Kolmessa kannellisessa Gastronorm-astiassa (GN 1/3) voit pitää lämpiminä kaikkia aterian osia tai useita eri ruokia kuten lihaa, kalaa, vihanneksia, riisiä, perunoita ja kastiketta polttamatta niitä pohjaan. Haude täydentää optimaalisesti korkeatasoisia ravintolalaitteita ja sopii käytettäväksi ravintoloissa, hotelleissa, ruokaloissa, buffeteissa, välipalabaareissa, kahviloissa tai vanhainkodeissa ja klinikoilla.
Tehokas vesihaude Royal Cateringin ravintolalaitteista
Vesihauteessa on vaikuttava 16,5 litran tilavuus. Sen avulla lämmität tai pidät lämpiminä suuriakin määriä ruokaa. Tämä merkitsee valtavaa ajansäästöä ja on erityisen edullista suurten tapahtumien valmistelussa tai ruuhka-aikoina ravintoloissa, ruokaloissa ja hotelleissa. Tehokas, 640 W lämmityselementti kuumentaa veden nopeasti haluttuun lämpötilaan. Kiertonupilla voit aktivoida automaattisen termostaatin ja asettaa halutun lämpötilan tarkasti välille 30 - 80 °C. Vesihauteessa ruoka ei myöskään pala pohjaan.
Tässä Bain Marie -vesihauteessa yhdistyvät järkevä muotoilu ja kestävä kotelo, jotka tekevät tuotteesta luotettavan ja lähes huoltovapaan. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruoanlämmitin on erittäin pitkäikäinen ja kestävä korroosiota vastaan. Materiaali on terveydelle vaaraton, helposti puhdistettava sileällä pinnallaan ja erityisen hygieeninen. Ruostumattomalla teräksellä on myös erinomainen väsymis- ja iskunkestävyys. Kumitassut varmistavat tukevan jalustan ja estävät alustan naarmuuntumisen.