Kutteri - 9 litraa
Royal Cateringin kutteri RCKC-9000 on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön ravintola-alalle ja vakuuttaa suuren työtilavuutensa ja 1 200 watin tehonsa ansiosta. Tämä työväline soveltuu mitä parhaiten lihan, vihannesten, yrttien, juuston jne. pienentämiseen, sekoittamiseen ja leikkaamiseen, joten valmistat sillä keittoainekset, tahnat, vauvanruuat ja monet muut. Nauti toiminnallisen, tehokkaan ja pitkäikäisen tuotteen tarjoamista eduista!
Miellyttävien ja käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta tämä keittiöväline on integroitavissa kaikenlaisiin moderneihin ravintolakeittiöihin vaivattomasti. Laitteen kotelo ja kattila on valmistettu hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joten laitteen puhdistus sujuu nopeasti ja helposti. Laite pysyy tukevasti paikoillaan työtasolla neljällä liukumattomalla kumijalallaan.
Sirppimäinen kaksisakarainen terä sopii ihanteellisesti elintarvikkeiden sekoittamiseen, pienentämiseen tai karkeaan pilkkoamiseen. Terä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja akseliosa on anodisoitua alumiinia, joten kutterissa voidaan huoletta käsitellä myös happamia tai suolaisia elintarvikkeita. Terän erityinen rakenne takaa täydellisen leikkuun ilman, että elintarvikkeiden ominaisuudet kärsivät.
Royal Cateringin kutterin käyttö on helppoa ja intuitiivista. Laite voidaan käynnistää tai sammuttaa kahdesta näppäimestä. Terän nopeus on asetettavissa nopeudensäätimellä välille 1 100 – 2 800 kierrosta minuutissa. Karkeaa vai hienoa – voit valita itse hienonnusasteen ja käsitellä sekunneissa erilaisia elintarvikkeita.
Irrotettavan kattilan kokonaistilavuus on 9 litraa ja työtilavuus 4,5 litraa. Sen sivuilla olevat kahvat mukavoittavat kattilan kuljetusta. Muovikansi suojaa mahdollisilta roiskeilta, vähentää melua ja mahdollistaa tarkastelemaan kutterin työskentelyä. Kannessa on aukko, jonka läpi voit myös jälkeenpäin lisätä aineita kattilaan ja joka suljetaan tulpalla.
Erinäiset turvamekanismit takaavat laitteen turvallisen käytön: laite käynnistyy vain, kun kansi on täysin paikoillaan ja vipu on käännettynä. Kattila lukitaan laitteeseen erityisillä lukitussalvoilla, jotta se ei pääse liikkumaan ja pysyy tukevasti paikoillaan. Yhden työjakson pituus on kolme minuuttia ja tämän jälkeinen tauko 10 minuuttia. Jos työjakso ylittyy, sammuttaa laite tarvittaessa itse itsensä. Tässä tapauksessa sinun tulee irrottaa kutteri virtalähteestä 10 minuutin ajaksi.