Monikäyttöinen keittoasema borssille, fonduelle tai muille herkuille
Valmistatko lämpimiä keittoja ja kastikkeita ravintolassa, hotellikeittiössä tai kotona? Laadukas keittoasema Royal Cateringin ravintolalaitteista pitää niin keitot ja kastikkeet kuin sulatetun suklaan ja fonduenkin juuri oikeassa lämpötilassa.
Tarkka lämmönpito ravintoloissa, kahviloissa tai kanttiineissa
Keittoasema sisältää pyöreän kattilan 7 litran tilavuudella ja siihen sopivan kannen. Voit asettaa halutun lämpötilan väliltä 30 - 110 °C käyttämällä laitteen pohjassa olevaa säätönuppia. Laajan lämpötila-alueen ansiosta lämpöhaude soveltuu erinomaisesti myös fonduen valmistukseen tai suklaan sulattamiseen. Tällainen Bain Marie -lämpöhaude toimii luotettavasti teholla 500 W. Lisäksi se toimii suljettuna järjestelmänä, eikä sitä tarvitse täyttää vedellä, kuten monet muut lämpöhauteet.
Sähkökäyttöinen keittopata on valmistettu elintarviketurvallisesta ruostumattomasta teräksestä. Laadukas materiaali on pitkäikäistä, kulutusta kestävää ja erityisen helppo puhdistaa. Lisäksi tämä kompakti keittokattila säästää tilaa yksinkertaisella muotoilullaan, joten se sopii helposti mihin tahansa keittiöön.