Olipa kyseessä sitten, kebab-, gyros- tai shawarma-liha – Royal Cateringin kebab-leikkurilla leikkaat grillikanaa, lammasta, kalkkunaa tai vasikanlihaa vaivattomasti ohuiksi siivuiksi. Tehokas leikkuri on ihanteellinen pitkäaikaiseen käyttöön ruoka- ja välipalabaareissa suuren pyörimisnopeutensa ansiosta. Tarkasti leikatut viipaleet luovat perustan mehukkaille lihaerikoisuuksille ja ovat täydellisiä jatkokäsittelyä varten.
Tehokas kebab-leikkuri pikaruokalaan
Sähköinen kebab-leikkuri leikkaa ainoastaan ylimmän, rapean lihakerroksen. Näin saavutat aina tasaiset leikkuutulokset riippumatta siitä, kuka laitetta käyttää. Voit säätää viipaleiden paksuutta tarpeen mukaan välillä 0 - 6 mm. Laitteen moottoriteho on 80 W ja nopeus 8000 r/min, joten se irrottaa myös paksummat viipaleet puhtaasti kebabvartaasta.
Kebab-leikkuri RCKK-80.3 toimii virtalähteellä, jonka jännite on 230 V, ja sopii siksi jatkuvaan käyttöön ilman lataustaukoja. Pitkän johdon ansiosta sinulla on riittävästi liikkumisvapautta leikatessasi lihaa kebabgrillistä.
Royal Cateringin kebab-leikkuri tekee vaikutuksen kompaktilla ja kevyellä rakenteellaan. Ergonomisen muodon ja aallotetun pinnan ansiosta kahva istuu tukevasti ja mukavasti kädessä. Mukana on sahalaitainen ja sileä pyöreä terä - täydelliset erilaisten lihojen leikkaamiseen. Koska terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (420JI) täyttävät ne tiukimmat ravintola-alan hygieniavaatimukset. Suojus ehkäisee leikkuuvammojen syntymistä ja lisää käyttöturvallisuutta.
Terien halkaisija on 80 mm ja ne on nopeasti irrotettavissa. Tämä mahdollistaa laitteen hygienian mukaisen puhdistuksen, joka on välttämätöntä ravintola-alalla. Heti, kun pyöreät terät tylsyvät, voit käsitellä niitä helposti mukana toimitetulla hiomakivellä. Sähköinen kebab-leikkuri - täydellinen lisä ravintolalaitteisiisi!
Kuinka kauan laitetta voidaan käyttää päivän aikana?
Kebab - leikkuria voidaan käyttää koko päivän pitämällä taukoja säännöllisin väliajoin. 25 minuutin keskeytymättömän käytön jälkeen suosittelemme 10 minuutin taukoa.