Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Tuote: EX20010996

|

Malli: RCTP-15DT

Kakkoslaatu Lämpöastia - ruostumatonta terästä - 15 L - tyhjennyshana

Tarjouksessa
Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteemme ovat yleensä kunnostettuja asiakaspalautuksia tai entisiä esittelykappaleita. Tuotteissa saattaa olla kosmeettisia vaurioita, mutta ne ovat teknisesti virheettömiä. Kuten tavallista, tarjoamme myös tässä tapauksessa normaalin palautusoikeuden ja takuun.
119,00 € 139,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
3+
5%
113,05 €
5+
10%
107,10 €
10+
15%
101,15 €
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. maanantai 30. syyskuuta
Parhaan hinnan takuu
Royal Catering
Avainominaisuudet
  • Jopa 15 l ruokien ja juomien lämpimänäpitämiseen kuljetuksen ajan
  • Ilmatiivis sulkeminen – pysyy pitkään lämpimänä kaksinkertaisen eristeen ansiosta
  • Tyhjennyshana – ei tiputusta tai roiskeita, tarkka annostelu
  • Helppo käyttää ja puhdistaa
  • Ergonomiset kantokahvat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Ruostumaton teräs
Väri
Hopeanvärinen
Mitat [mm]
Sisämitat: Ø 300 x 230
Seinäeristeen paksuus [mm]
15
Tilavuus
15 l
Mitat (PxLxK)
38 x 41 x 29.7 cm
Paino
7.35 kg
Paketin mitat (PxLxK)
41 x 41 x 35 cm
Lähetyspaino
8.3 kg

Toimituksen sisältö

  • Lämpöastia tyhjennyshanalla RCTP-15DT
  • Käyttöohjeet

Tuotekuvaus

Lämpöastia - ruostumatonta terästä - 15 L - tyhjennyshana

Lämpöastia RCTP-15DT on suunniteltu kuumien ja kylmien ruokien ja juomien turvalliseen ja helppoon kuljettamiseen. Royal Cateringin suunnittelema lämpöastia on tarkoitettu erityisesti sekä korkealaatuisille ravintola-alan yrityksille, kuten ravintoloille ja hotelleille että suurkeittiöille tai ruoan kotiinkuljetuspalveluille. Kun arvostat keittiötarvikkeidesi toiminnallisuutta, kestävyyttä ja käytännöllisyyttä, on tämä 15 litran tuplaseinällä eristetty lämpöastia korvaamaton apu keittiössäsi.
Lämpöastia tyhjennyshanalla on tilavuudeltaan 15 litraa. Astia ja sen pohja on valmistettu lämmönkestävästä, tuplaseinäisestä ruostumattomasta teräksestä. Kahden ruostumattoman terässeinän välissä on 1,5 cm paksu lämmöneristyskerros. Tuplaseinä pitää ruuan ja juoman lämpötilan vakaana jopa kuudesta kahdeksaan tuntia.
Myös ruostumaton teräskansi on eristetty tuplaseinällä, mikä lisäksi takaa lämpötilan pysymisen vakaana. Kansi on varustettu kuudella helposti avattavalla ja suljettavalla kiinnikkeellä. Kannen kulumaton ja pitkäikäinen silikonitiivisterengas pitää termoastian ilmatiivinä kuljetuksen ajan.
Kansi on varustettu tuuletusventtiilillä, josta kuumien ruokien kuljetuksessa aiheutunut höyrynpaine voidaan tasata ennen kannen avaamista. Jotta tuuletusventtiilin käyttö on turvallista, voidaan se avata vain erityisesti muotoillulla kahvalla. Säiliön suu on suuri, jotta säiliön käyttö ja puhdistus olisi mahdollisimman vaivatonta.
Jotta annostelu olisi mahdollisimman kätevää ja helppoa, on lämpöastia varustettu tyhjennyshanalla. Tämän vuoksi on ruokien ja juomien annostelu helppoa ilman roiskeita. Sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa tai jopa hääjuhlissa voit tyhjennyshanan avulla tarjota asiakkaille nopeasti ja luotettavasti teetä, kahvia tai keittoja.
Lämpöastiassa on kaksi ergonomista kahvaa, jotka helpottavat kuljetusta. Astian pohjassa on joustava muovirengas, joka takaa astian tukevuuden ja paikallaan pysymisen myös liukkailla pinnoilla ja lisäksi suojaa astiaa vaurioilta. Se mahdollistaa myös useamman astian päällekkäin pinoamisen kannen ja muovirenkaan sopiessa täydellisesti sisäkkäin.
Ensiluokkainen valmistus harjatusta ruostumattomasta teräksestä tekee lämpöastiasta myös erittäin hygieenisen. Astian pinta hylkii ruostetta, vesipisaroita, korroosiotekijöitä ja ruuantähteitä. Ruuat säilyttävät makunsa ja hajunsa alkuperäisenä. Hyvälaatuisen valmistuksen ansiosta lämpöastia säilyy pitkään hyvässä kunnossa ja on helppo puhdistaa.

Arvostelut

Lajittele :
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme