Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Tuote: EX10011048

|

Malli: RCGN-P1/1X65

GN-vuoka - 1/1 - 65 mm - rei’itetty

28,99 €
Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
3+
5%
27,54 €
5+
10%
26,09 €
10+
15%
24,64 €
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. tiistai 17. syyskuuta
Parhaan hinnan takuu
Royal Catering
Avainominaisuudet
  • 65 mm:n syvyys tekee tästä täydellisen välineen jopa 8,5 litran elintarvikemäärän säilytykseen
  • Sopii yhteen kaikkien yleisesti myynnissä olevien GN 1/1-kansien kanssa
  • Hyvin pitkäikäinen, 0,6 mm paksua rei’itettyä ruostumatonta terästä
  • Laajalle lämpötila-alueelle välillä -20 ja 300 °C
  • Vankka reunus ja sileät laidat helpottavat käyttöä ja pinoamista
  • Helppo puhdistaa, konepesunkestävä
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Ruostumaton teräs
Väri
Hopeanvärinen
Lämpötila-alue [°C]
-20 ~ 300
Säiliötyyppi
GN 1/1 (S: 65 mm)
Säiliön tilavuus [l]
8,5
Teräksen paksuus
0.6 mm
Mitat (PxLxK)
53 x 32.5 x 6.5 cm
Paino
0.91 kg
Paketin mitat (PxLxK)
55 x 34.9 x 14.5 cm
Lähetyspaino
6.021 kg

Toimituksen sisältö

  • GN 1/1-vuoka RCGN-P1/1X65

Tuotekuvaus

GN-vuoka - 1/1 - 65 mm - rei’itetty

Royal Cateringin rei’itetty Gastronorm (GN) 1/1 -astia RCGN-P1/1X65 on suunniteltu ammattimaiseen gastronomiseen käyttöön ja soveltuu ravintoloihin, ruokaloihin, herkkukojuihin, salaattibaareihin, kahviloihin, pizzerioihin, hotelleihin yms. Tässä GN-vuoassa ruoka säilyy pitkään lämpimänä lämpöhauteessa tai tuoreena ja viileänä kylmävitriinissä.
Tämä GN 1/1-astia on tukeva, säilyttää muotonsa ja ei naarmuunnu. Näin se täyttää loistavasti gastronomisen käytön asettamat korkeat vaatimukset ja vakuuttaa samalla monipuolisuudellaan: se käy lämpimänä ja kylmänä säilytykseen ja jopa pakastamiseen. Se on 65 mm syvä ja sen tilavuus on 8,5 litraa. Rei’itetty GN-astia vakuuttaa monipuolisuudellaan: voit valuttaa siinä liian nesteen pois vaikkapa lihasta tai käyttää sitä suoraan vihannesten kypsentämiseen. Se sopii myös loistavasti kalan tai äyriäisten tarjoiluun jääpedillä. Sulavasta vedestä syntyvä vesi voi valua rei’itetyn vuoan alle asetettuun GN-astiaan.
GN-vuoassa on kookkaat kulmat ja käytännöllinen reunus. Sitä voi käyttää yhdessä kaikkien yleisesti myynnissä olevien GN 1/1-kansien kanssa. Sen litteiden reunojen ansiosta sen voi myös sijoittaa lämpöhauteeseen tai kylmävitriiniin ja ottaa sieltä taas pois puhdistusta tai täyttämistä varten. Reunukset estävät myös vesihauteesta muodostuvien höyryjen karkaamista astian laitojen kautta. Näin ollen se säilyttää lämmön paremmin kuin vastaavat astiat, joissa on kaarevat reunat.
Reunojen profiili ja pohjan pyöristetyt kulmat tekevät näiden GN 1/1- vuokien pinoamisen mahdolliseksi. Niiden ei tarvitse olla yhtä syviä. Pinotut vuoat eivät takerru kiinni toisiinsa.
GN 1/1-astia on valmistettu laadukkaasta haju- ja makuneutraalista ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä hyvin kestävän ja pitkäikäisen. Se sopii optimaalisesti lämpötiloille välillä -20 ja 300 °C. Vuoka ei millään tavalla muuta muotoaan tai väänny, vaikka siirtäisit sen suoraan pakastimesta kuumaan uuniin ja sieltä tarjolle.
Aika on rahaa: GN-vuoan RCGN-P1/1X65 materiaali ja pyöristetyt alanurkat tekevät sen perusteellisesta puhdistamisesta helppoa ja nopeaa, mikä taas tekee astian turvalliseksi. Tämä keittiöväline on myös konepesunkestävä.

Arvostelut

Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Voinko puhdistaa astian astianpesukoneessa?

Kyllä, GN-astian voi ongelmitta puhdistaa astianpesukoneessa.

Mistä materiaalista valmistatte vuoan, että se on luotettava ja pitkäikäinen?

Tämä GN-vuoka on ruostumatonta terästä. Tämä materiaali ei reagoi elintarvikkeiden kanssa ja kestää hyvin korroosiota, mikä tekee siitä vankan ja pitkäikäisen.

Mihin laitteisiin tämä GN-astia sopii?

Koska GN-astia on ruostumatonta terästä, se on hyvin kestävä ja sopii ruokien säilytykseen sekä lämpimänä että kylmänä. Näin ollen se sopii lämpöhauteisiin aivan yhtä lailla kuin kylmävitriineihinkin.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme