Tuote: EX10011256
|Malli: RCPP-12QTH
Toimitus ajallaan
BLACK FRIDAY -ALENNUKSET VOIMASSA
Perustuen 3 arvosteluun
Toimitus ajallaan
Erittäin käytännöllinen metsässä retkeilyyn
Toimitus saapui hyvin. Olen käyttänyt vedenkeitintä jo kahdesti. Gulassille ja lihapaistille. Hieno tulos joka kerta. Maksimi tyytyväisyys.
Oikean valinnan tekeminen riippuu kahdesta tekijästä: mitä ruokaa haluat valmistaa ja kuinka monelle henkilölle. Jotta osaat valita sopivan koon käyttötarkoitukseesi, löydät täältä yhteenvedon yleisen kokoisista padoista ja niiden käyttösopivuudesta: • 6 litran tilavuinen Dutch oven -pata on ihanteellinen pataruokien valmistamiseen 3 - 5 henkilölle, kastikkeille tai pienien lihanpalojen paistoon. Lisäksi tämä koko riittää vihannesten keittoon tai leivän tai kakun leipomiseen. • 7,2 litran tilavuinen Dutch oven -pata sopii hyvin pataruoan valmistamiseen 5 – 10 henkilölle. Lisäksi laatikkoruoat, kastikkeet, makaronit, riisi tai vihannekset on valmistettavissa näin monelle vieraalle. Tämä koko on ihanteellinen lihan, kanan tai kalan paistoon ongelmattomasti. • Suurimmalla, 10,75 litran padalla valmistat ruuan yli 10 hengen porukalle.
Jotta pata pysyy pitkään kuin uutena, tulee se rasvapolttaa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Öljyn ja lämmön yhdistelmä muodostaa padan pintaan tarttumattoman kerroksen. Rasvapolttoa varten peitä padan paistopinta n. 1 ml öljyä ja kuumenna se, kunnes öljy alkaa kevyesti höyrytä. Tyhjennä pata tämän jälkeen ja pyyhi siitä ylimääräinen öljy paperipyyhkeellä. Nyt pata on käyttövalmis ja voit valmistaa sillä mitä erilaisimpia ruokia, myös herkkiä elintarvikkeita, kuten munia ja kalaa ongelmitta. Yleisesti ottaen paistotulokset paranevat, mitä useammin pataa käyttää.