(3) arvostelua

Tuote: EX10011256

|

Malli: RCPP-12QTH

Dutch oven -valurautapata, jalallinen- 10,75 litraa

Tarjouksessa
85,00 € 95,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
3+
5%
80,75 €
5+
10%
76,50 €
10+
15%
72,25 €
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. maanantai 2. joulukuuta
Parhaan hinnan takuu
Royal Catering
Avainominaisuudet
  • lujatekoinen hyvälaatuisen ja lujatekoisen valuraudan sekä kolmen vankan jalan ansiosta
  • grillipadan lämpöominaisuudet takaavat täydellisesti valmistetut ateriat
  • laadukas materiaali ja valmistus mahdollistavat pitkän käyttöiän
  • monipuolinen toiminnallisilla varusteillaan
  • erityisen helppohoitoinen ja 10,75 litran tilavuudellaan ihanteellinen käytettäväksi leirintäalueilla tai ravintoloissa
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Karsten Gram 3 kuukautta sitten

Tinkiä

Toimitus ajallaan

BLACK FRIDAY -ALENNUKSET VOIMASSA

0
pv
:
0
t
:
0
min
:
0
s

Samankaltaiset kategoriat

Tekniset tiedot

Materiaali
Valurauta
Väri
Musta
Halkaisija
37 cm
Tilavuus
10.75 l
Mitat (PxLxK)
40 x 42 x 23 cm
Paino
13 kg
Paketin mitat (PxLxK)
43 x 44 x 26 cm
Lähetyspaino
15.6 kg

Toimituksen sisältö

  • Dutch oven -valurautapata, jalallinen RCPP-12QTH
  • Kansi
  • Kannen nostin

Tuotekuvaus

Dutch oven -valurautapata, jalallinen- 10,75 litraa

Royal Cateringin painava, valurautainen Dutch oven -pata RCPP-12QTH on ajaton monitaituri kannellaan ja kannen nostimellaan. Tällä tulipadalla ruuat kypsyvät tasaisesti ja pysyvät kauan lämpiminä ja jopa erilaisten elintarvikkeiden friteeraus onnistuu aina mitä parhaiten. Kolmen vankan jalkansa ansiosta tämä grillipata on ihanteellinen käytettäväksi kuumien hiilien päällä. Monien käyttömahdollisuuksiensa vuoksi valurautapata on erinomainen telttailuretkille tai grilli-iltoihin; ainutlaatuinen ulkonäkö tekee siitä lisäksi sopivan myös spektaakkelimaiseen ja rustiikkiseen ruokien esillelaittoon. Kuten kaikki Royal Cateringin keittiövälineet, myös tämä grillitarvikkeisiin lukeutuva pata on valmistettu laadukkaasti arvokkaista materiaaleista.
Royal Cateringin Dutch oven -valurautapata yhdistää perinteisen ruuanvalmistustaidon uusimman teknologian kanssa: hyödy vanhan menetelmän eduista kaikenlaisilla keittolevyillä. Sitä voidaan käyttää niin kaasu-, keramiikka-, kuin myös induktioliedellä – ja tietysti myös ulkona avotulella. Näin keittojen ja pataruokien lisäksi myös liha ja herkät elintarvikkeet, kuten munat ja kala onnistuvat täydellisesti. Tämän mahdollistaa valmistusmateriaalin erinomaiset ominaisuudet: valurauta pitää lämmön tasaisena ja mahdollistaa täten mitä parhaiten elintarvikkeiden paistamisen ja pitkään lämpimänä pitämisen ilman lämpötilan heittelyjä.
Pitkäikäinen valurautapata on valmistusmateriaalinsa ja hyvälaatuisen valmistuksensa ansiosta lähes rikkoutumaton ja näin ollen elinikäinen investointi. Ennen ensimmäistä käyttöä Dutch oven-pata tulee rasvapolttaa kunnollisesti. Kuumenna tätä varten öljyä kuumassa padassa, kunnes se alkaa höyrytä. Mitä useammin grillipataa käytät, sitä paremmaksi se muuttuu – kuten myös siinä valmistetut ruuat!
Jalallisen valurautapadan muotoilu on tarkkaan harkittu ja se erottuu edukseen vastaavista tuotteista turvallisuudellaan. Vankka ja suuri kantokahva mahdollistaa kuljettamisen turvallisella etäisyydellä kuumasta padasta ja sen sisällöstä. Toimituksen sisältöön kuuluva – myös valurautainen – kansi takaa tasaisen lämmönjakautumisen. Kannen nostin ripustussilmukalla ja lämpöä hajauttavalla spiraalikahvalla mahdollistaa kuuman kannen noston turvallisesti ja sopii käytettäväksi myös muiden valurautapatojen kanssa.
Korkealaatuinen Dutch oven -valurautapata on ennenkaikkea myös erittäin monitoiminnallinen. Käännettyä valurautaista kantta voidaan käyttää hiilikulhona tai myös grillilevynä. Tämä valurautapata tekee vaikutuksen myös soveltuvuudellaan mitä moninaisimpien ruokien valmistukseen. Lihan hidas kypsennys, lisukkeiden ja vihannesten keittäminen tai erilaisten elintarvikkeiden friteeraus sekä jopa leivän leipominen onnistuu Dutch oven -padalla erinomaisesti. Sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. 10,75 litran kapasiteetillaan tämä grillipata sopii täydellisesti aterian valmistamiseksi yli 10 henkilölle.
Valurautapata on helppohoitoinen, joten se sopii ihanteellisesti käytettäväksi leirintäalueilla, mutta on myös täydellinen keittiöväline ammattimaisessa käytössä. Rasvapolton jälkeen tämä rustiikkinen pata on helppo puhdistaa. Uusi rasvapoltto on kuitenkin tarpeen pinnan patinan kuluessa, jotta materiaali säästyy ja padan käyttöikä pitenee.

Arvostelut

5.0

Perustuen 3 arvosteluun

Lajittele :

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Denmark

Tinkiä

Toimitus ajallaan

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Hollantilainen uuni

Erittäin käytännöllinen metsässä retkeilyyn

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Hieno vedenkeitin

Toimitus saapui hyvin. Olen käyttänyt vedenkeitintä jo kahdesti. Gulassille ja lihapaistille. Hieno tulos joka kerta. Maksimi tyytyväisyys.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Minkäkokoinen Dutch oven -pata minun tulisi valita?

Oikean valinnan tekeminen riippuu kahdesta tekijästä: mitä ruokaa haluat valmistaa ja kuinka monelle henkilölle. Jotta osaat valita sopivan koon käyttötarkoitukseesi, löydät täältä yhteenvedon yleisen kokoisista padoista ja niiden käyttösopivuudesta: • 6 litran tilavuinen Dutch oven -pata on ihanteellinen pataruokien valmistamiseen 3 - 5 henkilölle, kastikkeille tai pienien lihanpalojen paistoon. Lisäksi tämä koko riittää vihannesten keittoon tai leivän tai kakun leipomiseen. • 7,2 litran tilavuinen Dutch oven -pata sopii hyvin pataruoan valmistamiseen 5 – 10 henkilölle. Lisäksi laatikkoruoat, kastikkeet, makaronit, riisi tai vihannekset on valmistettavissa näin monelle vieraalle. Tämä koko on ihanteellinen lihan, kanan tai kalan paistoon ongelmattomasti. • Suurimmalla, 10,75 litran padalla valmistat ruuan yli 10 hengen porukalle.

Miten rasvapoltan Dutch oven -padan oikein?

Jotta pata pysyy pitkään kuin uutena, tulee se rasvapolttaa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Öljyn ja lämmön yhdistelmä muodostaa padan pintaan tarttumattoman kerroksen. Rasvapolttoa varten peitä padan paistopinta n. 1 ml öljyä ja kuumenna se, kunnes öljy alkaa kevyesti höyrytä. Tyhjennä pata tämän jälkeen ja pyyhi siitä ylimääräinen öljy paperipyyhkeellä. Nyt pata on käyttövalmis ja voit valmistaa sillä mitä erilaisimpia ruokia, myös herkkiä elintarvikkeita, kuten munia ja kalaa ongelmitta. Yleisesti ottaen paistotulokset paranevat, mitä useammin pataa käyttää.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme