(1) arvostelu

Tuote: EX20062137

|

Malli: MSW-DEH3120H

Kakkoslaatu Ilmankuivain - 138 l / 24 h - 120 - 150 m² - 1129 m³/h - kahvalla

Tarjouksessa
Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteemme ovat yleensä kunnostettuja asiakaspalautuksia tai entisiä esittelykappaleita. Tuotteissa saattaa olla kosmeettisia vaurioita, mutta ne ovat teknisesti virheettömiä. Kuten tavallista, tarjoamme myös tässä tapauksessa normaalin palautusoikeuden ja takuun.
659,00 € 819,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. perjantai 1. marraskuuta
Parhaan hinnan takuu
MSW
Avainominaisuudet
  • tehokas – poistaa 30 °C:n lämpötilassa ja 80 % ilmankosteudella 138 litraa nestettä päivässä huoneista ja tyhjentää sen letkun kautta
  • voimakas – kierrättää kuivatuksen aikana 1129 m³ ilmaa tunnissa
  • suurelle pinta-alalle – sopii jopa 120 - 150 m²:n kokoisiin huoneisiin ja tiloihin
  • liikuteltava – pyörät ja mukava kahva helpottavat kuljetusta
  • ympäristöystävällinen – käyttää R290 kylmäainetta
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Ant 23 päivää sitten

Tehokas!

Tutkin tarjouksia paljon ennen kuin lähdin mukaan. Minun on sanottava, että tämä malli tarjoaa lyömätöntä vastinetta rahalle ja tehokkuudelle. Jos minulla olisi yksi kommentti, se olisi pyörät. Itse asiassa 2 suuren pyörän sarja olisi käytännöllisempi. Toimituspuolella ei mitään valittamista

Tekniset tiedot

Materiaali
Teräs
Väri
Valkoinen
Jännite [V]
220-240
Ilmavirta [m3/h]
1129
Teho [W]
1800
Pinta-ala [m²]
120 - 150
Ympäristön lämpötila [°C]
5 - 38
Kylmäaine - jäähdytysaine
R290
Kosteudenpoistoteho
138 l/d
Mitat (PxLxK)
48 x 40 x 111 cm
Paino
43.3 kg
Paketin mitat (PxLxK)
58 x 52 x 102 cm
Lähetyspaino
46.4 kg

Toimituksen sisältö

  • Rakennuskuivain MSW-DEH3120H
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Rakennuskuivain pitää kosteuden kurissa

Olit sitten rakennustyömaalla tai tekemässä keittiöremonttia: MSW:n rakennuskuivain pitää seinät kuivina. Ilmankuivaajalla estät homeen muodostumisen kosteisiin seiniin, mikä voisi vaatia kalliita korjauksia. Lisäksi monet työt, kuten maalaaminen ja rappaus, sujuvat kuivaimen avulla nopeasti.

Yksinkertainen, ympäristöystävällinen & tehokas! MSW:n ilmankuivain

Jatkuvassa käytössä ilmankuivain autotalliin tai työkäyttöön poistaa jopa 138 litraa kosteutta päivässä, joka kertyisi muuten seiniin. Suurimman hyötysuhteen saavutat 30 °C:n huonelämpötilassa ja 80 %:n ilmankosteudessa. Tätä varten laite kierrättää jopa 1129 m³ ilmaa tunnissa ja jäähdyttää sitä tehokkaan 1800 W:n kompressorinsa avulla. Laite käyttää tähän tarkoitukseen erittäin ympäristöystävällistä R290-kylmäainetta. Kondensoitunut neste valuu sitten pois letkun kautta. Kuivain sopii täydellisesti jopa 120 - 150 m²:n kokoisiin tiloihin.

Kuivauslaite on varustettu LED-näytöllä, jolla voit asettaa ja ohjata kaikkia tarvittavia arvoja. Voit asettaa halutun käyttöjakson 24 tunnin ajastimella. Lisäksi rakennuskuivaimessa on automaattinen virrankatkaisu. Automaattinen jäänpoistotoiminto puolestaan mahdollistaa laitteen käytön jopa 5 °C:n lämpötiloissa. Lisäksi kuivain käynnistyy automaattisesti, kun huoneen kosteus nousee liian korkeaksi. Sensorinäyttö ilmoittaa mahdollisista virhetilanteista, jolloin voit reagoida niihin asianmukaisesti. Voit irrottaa sisäänrakennetun ilmansuodattimen helposti ja pestä sen seuraavaa käyttökertaa varten.

Haluatko siirtää laitetta? Voit tehdä sen helposti pyörien ja kätevän kahvan avulla. Tästä syystä kondenssikuivain soveltuu myös isommille työmaille ja useiden huoneiden kuivaukseen.

Arvostelut

5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

23 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Tehokas!

Tutkin tarjouksia paljon ennen kuin lähdin mukaan. Minun on sanottava, että tämä malli tarjoaa lyömätöntä vastinetta rahalle ja tehokkuudelle. Jos minulla olisi yksi kommentti, se olisi pyörät. Itse asiassa 2 suuren pyörän sarja olisi käytännöllisempi. Toimituspuolella ei mitään valittamista

Näytä alkuperäinen arvostelu
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme