Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Tuote: EX18000511

|

Malli: HT-IRI-08-SET-1

Vesitietokone - mukana kosteusanturi - 2 ulostuloa - kesto 5 s - 360 min - taajuus jopa 7 päivää

Tarjouksessa
89,00 € 109,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
3+
5%
84,55 €
5+
10%
80,10 €
10+
15%
75,65 €
Ei varastossa
Parhaan hinnan takuu
hillvert
Avainominaisuudet
  • tehokas – kastelun keston ja kasteluvälien joustava säätö kahdelle vesiliitännälle
  • tarkka – sisältää kosteusanturin tarkkaan kasteluun
  • riippumaton – virtalähteenä 2 AA-paristoa (ei sisälly toimitukseen)
  • yhteensopiva – suora yhteys vesihanaan kierteen G3/4" tai G1' kautta
  • laajennettavissa – voidaan liittää sadetunnistimeen (10090181)
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Osastojen lukumäärä
2
Säädettävä kasteluaika
0, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55 s / 1 - 360 min
Lähtöliitin
Mini-liitin
Työtila
S - 25%; M - 45%; L - 60% (tilavuussuhde)
Kiinnityskierre
G3/4" tai G1'
Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • Vesitietokone HT-IRI-08-SET-1
  • Kosteusanturi HT-IRI-02
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Ei tippaakaan liikaa vettä hillvertin vesitietokoneella ja kosteusanturilla

Kasveja kasteltaessa tärkeää on veden oikea määrä. hillvertin vesitietokone ohjaa vesimäärää mieltymystesi ja säännöllisesti hoidettavien kasviesi mukaan. Maaperän kosteuden luotettavasti määrittävä kosteusanturi tukee sinua tässä. Olipa kyseessä tiputusletku- tai sadetinjärjestelmä, ihanteellinen vesimäärä asetetaan nopeasti ja kasvisi saadaan varmasti kukoistamaan. Ja sinulla on aikaa hoitaa muita asioita!

Tehokas vesitietokone kahdella ulostulolla puutarhan kasteluun

Vesitietokone voidaan liittää suoraan puutarhan vesihanaan G3/4" tai G1'-kierteellä ja se tarvitsee vain 2 AA-paristoa (3 V) (ei sisälly toimitukseen) toimiakseen paikan päällä. LCD-näytön avulla kastelun kesto ja kastelutiheys voidaan säätää helposti ja kätevästi kahdelle, toisistaan riippumattomalle veden ulostulolle.
Kastelun kesto voidaan asettaa erittäin tarkasti 5 sekunnin tarkkuudella 1 minuutista 360 minuuttiin. Tämän avulla voit määrittää äärimmäisen tarkasti veden määrän, jolla kasvejasi haluat kastella. Magneettiventtiili toimii 0,5 - 8 baarin käyttöpaineella ja on siksi suunniteltu kaikille yleisimmille kastelujärjestelmille. Lisäksi voit asettaa tietyt kasteluvälit. Joustava kastelutietokone mahdollistaa lyhyet, vain 10 tai 30 sekunnin kasteluvälit, mutta voit asettaa kastelun tapahtumaan myös harvemmin joko minuuttien, tuntien tai päivien välein.

Kosteusanturi ilmoittaa veden tarpeen

Vesitietokoneeseen on liitettävissä mukana tuleva kosteusanturi. Anturin avulla voit määrittää veden tarpeen entistä tarkemmin ja tarvittaessa ohittaa tietyt kasteluajat. Näin vedentarve mukautuu optimaalisesti ympäristöolosuhteisiin eikä vettä kulu tarpeettomasti. Voit lisäksi ostaa expondolta hillvertin sadetunnistimen (10090181), joka antaa arvokasta tietoa tarvittavista vesimääristä.
Maaperän haluttu kosteustaso voidaan valita maankosteusanturilla kolmesta eri tasosta, 25 %, 45 % tai 60 %. Jos maaperän kosteustaso on asetetun tason yläpuolella, kasteluohjain lähettää signaalin kasteluohjaukseen. Signaali varmistaa, että seuraava kasteluprosessi ohitetaan, jotta maa ei kastu liikaa. Kosteusanturia voidaan käyttää nopeasti ja helposti integroidun LED-näytön ansiosta: haluttu kosteustaso voidaan valita painamalla asianmukaista painiketta ja sen mukana tulee LED-valo signaali. Jokaisella painikkeella on oma LED-merkkivalo, jotta aktiivinen asetus näkyy yhdellä silmäyksellä. Jos kosteustasoa ei muuteta seuraavan minuutin kuluessa, valo sammuu ja tehty asetus on tallentunut varmasti.
Kastelutietokone on varustettu kahdella ulostulolla, joita voit ohjata toisistaan riippumatta. Tämä mahdollistaa erilaisten kasvien vesitarpeiden säätämisen tarkasti yhdellä laitteella. Tarvitset vain yhden vesiliitännän kastellaksesi puutarhan eri alueita optimaalisesti.

Arvostelut

Lajittele :
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme