Trustpilot
(1) arvostelu

Tuote: EX10090651

|

Malli: HI-GS-104

Kiipeilyteline - 2 keinua - voimistelurenkaat - puolapuut

429,00 €
Hinnat sisältävät 25.5 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
3+
5%
407,55 €
5+
10%
386,10 €
10+
15%
364,65 €
Ei varastossa
Parhaan hinnan takuu
hillvert
Avainominaisuudet
  • monikäyttöinen – monipuolinen kiipeilyteline, jossa on molemmilla puolilla porrastetut seinät, kaksi keinua ja voimistelurenkaat
  • tukeva – keinun runko on valmistettu säänkestävästä ja pitkäikäisestä puusta
  • innovatiivinen – kiipeilyteline voimistelurenkailla leikkimiseen ja kuntoiluun
  • kehittävä – kiipeilytelineen kahdet puolapuut edistävät lasten motorisia taitoja ja tarjoaa kehittäviä haasteita leikin lomassa
  • turvallinen – leikkiteline kotipihassa on ihanteellinen tapa tarjota lapsillesi valvottu ja turvallinen leikkipaikka raittiissa ilmassa
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Anonyymi viime kuussa

Kaikki hyvin, tuote vastasi kuvausta

Tekniset tiedot

Materiaali
ABS
Kiinalainen setri
Väri
Sininen
Maks. kuorma
50 kg
Mitat (PxLxK)
288 x 190 x 217 cm
Paino
48.5 kg
Paketin mitat (PxLxK)
222 x 44.5 x 14.5 cm
Lähetyspaino
51.25 kg

Toimituksen sisältö

  • Kiipeilyteline HI-GS-104
  • Asennusmateriaalit

Tuotekuvaus

Kiipeilyteline hillvertiltä tikkailla, voimistelurenkailla ja keinuilla turvalliseen hauskanpitoon

Hillvertin kiipeilytelineen avulla voit luoda pihaasi todellisen leikkiparatiisin lapsille. Luonnollisiksi suunnitellut telineet sopivat oivallisesti kiipeilyyn, roikkumiseen, keinumiseen ja voimisteluun. Kiipeilyteline kaksilla tikkailla, keinuilla sekä voimistelurenkailla tarjoavat perheen pienimmille uusia seikkailuita joka päivä. Näin lapsesi voivat purkaa energiansa raikkaassa ilmassa ja pysyä aktiivisina. Lisäksi tukeva puukehikko tekee telineestä turvallisen käyttää.

Hillvertin keinuteline tarjoaa paljon hupia kompaktissa paketissa

Mitä tänään leikittäisiin? Kiipeäminen telineen huipulle onnistuu puolapuiden kautta. Tämä kehittää sekä motorisia taitoja että sorminäppäryyttä! Samalla he oppivat selviytymään kiipeilyn haasteista ja ratkaisemaan niitä leikin kautta. Kiipeilytelineen molemmilla puolilla on tikkaat, joiden kautta leikkijät voivat kiivetä ylös- ja alaspäin.
Keinuissa lapset puolestaan nauttivat vauhdikkaasta menosta ja kehittävät koordinaatiokykyään ja tasapainoaan. Lisäksi keinuminen edistää jalkojen ja käsien koordinaatiota sekä puristusvoimaa. Mikä tärkeintä, keinussa roikkuminen ja pyöriminen tarjoaa viihdykettä pitkäksi aikaa.
Erityinen kohokohta: Leikkiteline sisältää voimistelurenkaat, joiden avulla lapsesi voivat ottaa ensiaskeleensa kieppien ja muiden voimisteluliikkeiden harjoitteluun. Kiipeilyteline tarjoaa myös tarpeeksi tilaa useampien lasten samanaikaisiin leikkihetkiin. Leikkimällä yhdessä koulukavereiden tai naapureiden kanssa lapset oppivat tärkeitä sosiaalisia taitoja.
Telineen runko on valmistettu korkealaatuisesta, säänkestävästä kiinalaisesta setripuusta, ja se kestää käytössä pitkään. Kiipeilytelineen kokoaminen onnistuu muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Arvostelut

5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Kaikki hyvin, tuote vastasi kuvausta

Näytä alkuperäinen arvostelu
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme