Ammattimaiset pizzalapiot ravintoloihin, pizzerioihin, leipomoihin tai omiin luomuksiin
Gi.Metal:n pizzalapio on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön gastronomia-alan yrityksissä, kuten ruokaloissa, ravintoloissa, pizzerioissa, välipalabaareissa ja leipomoissa. Se sopii erinomaisesti kuitenkin myös yksityiskäyttöön grilli- tai perhejuhlissa.
Pitkä & kevyt: pizzalapio Gi.Metal:n ravintolalaitteista
Pizzalapio on helposti käsiteltävä 60 cm varrellaan, joka suojaa luotettavasti palovammoilta, kun lastaat leipää tai pizzaa kuumaan uuniin. Ohuella, mitoiltaan 50 x 50 cm olevalla lapiolevyllä pizzojen paistaminen sujuu ripeästi ja turvallisesti. Pizzalapio on valmistettu alumiinista (anodisoitu), mikä tekee siitä erittäin helposti puhdistettavan ja pitkäikäisen. Pienen ominaispainon ja tukevan varren ansiosta käytännöllinen pizzalapio istuu aina hyvin käteen.
Arvostelut
Arvostelut
Lajittele :
Usein kysytyt kysymykset
Mistä materiaalista lapiolevy on valmistettu?
Lapiolevy on valmistettu alumiinista (anodisoitu).